zaterdag 17 mei 2014

brownies maken

brownies

 

Ingrediënten

Brownies

  • 250 g pure chocolade
  • 200 g zachte boter
  • 4  eieren
  • 300 g suiker
  • 500 ml melk
  • 150 g zelfrijzend bakmeel
  • 20 g cacaopoeder
  • zout
  • 70 g ongezouten pecannoten

Extra nodig

  • bakvorm
  • bakpapier
  • boter om in te vetten 
zo maak je het :
    Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de chocolade au bain-marie en roer de boter erdoor. Klop in een kom de eieren en de suiker schuimig en roer de melk erdoor. Meng het zelfrijzend bakmeel met cacao en zout. Roer het bakmeel door het eimengsel en meng door de chocolade. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag in de bakvorm en strooi de noten erover. Bak de brownie in de oven in circa 45 minuten gaar.
veel succes en smakelijk  !!

Geen opmerkingen: