brownies
Ingrediënten
Brownies
- 250 g pure chocolade
- 200 g zachte boter
- 4 eieren
- 300 g suiker
- 500 ml melk
- 150 g zelfrijzend bakmeel
- 20 g cacaopoeder
- zout
- 70 g ongezouten pecannoten
Extra nodig
- bakvorm
- bakpapier
- boter om in te vetten
zo maak je het :
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de chocolade au bain-marie en roer
de boter erdoor. Klop in een kom de eieren en de suiker schuimig en roer
de melk erdoor. Meng het zelfrijzend bakmeel met cacao en zout. Roer
het bakmeel door het eimengsel en meng door de chocolade. Vet de bakvorm
in en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag in de bakvorm en strooi
de noten erover. Bak de brownie in de oven in circa 45 minuten gaar.
veel succes en smakelijk !!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten